Levertijden

Snel en gratis geleverd

Bij het op tijd en juist aanleveren van de bestanden kunnen we de volgende levertijden garanderen:

 

 • Visitekaartjes
  Dinsdag voor 16.00 uur bestellen is vrijdag gereed voor verzending (wekelijkse routine).
  Kaarten met extra afwerking (rillen en rondhoeken) zijn een werkdag later gereed voor verzending.
 • PVC Kaarten
  Dinsdag voor 16.00 uur bestellen is donderdag een week later gereed voor verzending (wekelijkse routine). PVC kaarten met extra afwerking (barcode, coderen, nummeren en extra kleur) zijn een tot twee werkdagen later gereed voor verzending.
 • Ansichtkaarten - Briefpapier - Flyers
  Dinsdag voor 16.00 uur bestellen is vrijdag gereed voor verzending (wekelijkse routine).
 • Folders
 • Dinsdag voor 16.00 uur bestellen is maandag erop gereed voor verzending (wekelijkse routine) 
 • Posters en Enveloppen
  Dagelijks te bestellen, levertijd 3 tot 5 werkdagen.


Verzendingen worden bezorgd door de Postnl of door onze eigen koeriers bezorgd. Leveringen worden aangeboden tussen 08.30 en 18.00 uur door de TNT. Levering op zaterdag is hierdoor mogelijk indien het een huisadres is. Levering op een postbus adres is ook mogelijk. Prijzen zijn incl. verzendkosten. Zendingen naar het buitenland in overleg, meerprijs hiervoor wordt doorberekend.

U krijgt in de verzendbewijs een link van de Track & trace pagina van Postnl waarop te zien is waar de bestelling zich bevindt.

Indien u niet aanwezig bent, zal Postnl de volgende dag opnieuw uw bestelling aanbieden. Mocht u wederom niet aanwezig zijn dan kan de bestelling binnen 14 dagen bij het dichtsbijzijnde postkantoor opgehaald worden. Na het verstrijken van deze periode krijgen wij de bestelling retour. Onze levertijden zijn gegarandeerd tenzij Postnl een vertraging oploopt.