Drukpersen

Voor een perfect gedrukt resultaat

Een uitstekend product is wat we willen leveren. Dit is alleen mogelijk met een combinatie van aansprekende vormgeving, drukpersen en de juiste personen achter de drukmachines. Een machinepark met de modernste druktechnologie. Een partner, die u een optimaal kwaliteit in relatie tot de best gegarandeerde prijs kan bieden.

 

Onze nieuwe Heidelberger XL-105 is momenteel de snelste vellen offsetmachine ter wereld. Naast de hoge sneldheid zijn de insteltijden extreem snel. Deze worden door het Inpress-Control-Systeem geminimaliseerd. Het systeem scant de controlestrip op de drukvellen al in de machine. Deze reguleert de kleur automatisch.

De drukpersen zijn instelbaar voor het dubbelzijdig printen van vellen met verschillende printvormen voor: tijdschriften, catalogi, prospectussen, bedieningshandleidingen en mailings.

• 10-kleurenpers speedmaster 102 met inline-finishing
Tienkleuren-persen. Instelbaar op 5/5-kleuren. Naast de 4/4, of 5/5 kleurendrukwerk bestaan er speciale mogelijkheden, zoals met 4/4-kleuren met 2x lak. Voorts zijn er stansen en perforaties inline mogelijk.

•  8-kleurenpers speedmaster 102

•  8-kleurenpers, instelbaar op 4/4 kleuren, de klassieke drukpers voor catalogi en tijdschriftenproductie.

•  5-kleurenpers speedmaster 102 plus dispersielak
Instelbaar op ¼ kleuren, optimaal voor hoogwaardige drukveredelde producten, bijvoorbeeld in het kader van het Drip-Off drukprocedé alsmede de productie van kaften.

•  4 kleurenpers Speedmaster SM 52
Ook instelbaar op 2/2 kleuren.